Lamqta.comОвен  Старайте се малко повече да биете на очи: активно

...
Lamqta.comОвен  Старайте се малко повече да биете на очи: активно
Коментари Харесай

Полезни връзки за една от зодиите днес, необикновен ден за друга

Lamqta.com

Овен 
Старайте се малко повече да биете на очи: интензивно общувайте и проявявайте самодейност в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с доста потребни връзки, без да полагате особени старания. Овните- предприемачи ще намерят нови сътрудници, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от персонален темперамент. Започващите през този ден връзки имат голям капацитет. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги кавги с обичания човек. Най-вероятна причина за споровете са неприятните навици, с които те не могат или не желаят да се разделят. 

 
Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя обичан човек, даже и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се единствено да не се престаравате в тази не лека работа, с цел да не се разстройвате и да не се укорявате по-късно за сходна несъобразителност.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще се желае да чуе от Вас единствено една дума, която Вие добре знаете, само че по някакви аргументи повтаряте много рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде поразителен!

Рак
Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.

Лъв
Там, където другите скучаят, пред Вас се открива шир за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „ Научете италиански за три седмици ”. Или ще забележите, че оранжевите връзки очевидно освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от аления лак за нокти? Да, с Вас е радостно и по този въпрос просто не може да има две отзиви. И не е допустимо да Ви се попречи, да прекарате чудесно времето си!

Дева
Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Днес от сутринта ще може да се радвате на положително разположение на духа и ще търсите всевъзможни мотиви, с цел да се пошегувате. Не се поддавайте на отрицателни страсти, тъй като тогава неизбежно ще изпаднете в меланхолия. За вечерта си планирайте някакво излизане. Хората, с които ще се срещнете, ще Ви подскажат метод за приемане на спомагателни приходи. И запомнете - почивните дни не са, с цел да седите през целия ден с документите пред себе си. 

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Освен на своя обичан човек, в света има доста хора, на които Вие сте скъпи. Затова в случай че през днешния ден диалогът ви е препирня, гладко преминаваща в скандал и заплашваща с разлъка, това не е края на света. В последна сметка вероятността всичко да се уреди е много огромна, само че и да не се случи, надали ще останете самотни...

Риби
Предстои Ви ден за интензивно другарство, което ще Ви залее с цялостен поток вести. Те толкоз ще Ви натоварят, че, заради липса на неспособност да обмислите всичко за малко, ще Ви се коства, че денят е на вятъра изгубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези дами, които имат корав темперамент и мъжки метод към живота. Не би трябвало да се дразните, в случай че родителите Ви проявят непотребен интерес към Вашата личност. Намеренията им са положителни, въпреки че от Ваша страна е допустимо да започе скандал. Отклонете диалога.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР